Telefoon : 0318 463 323

Over ons

Home  >>  Over ons

Café Cafetaria Het Witte Paard is in de Veluwe een begrip! De combinatie van kwaliteit, gezelligheid, locatie en de mogelijkheden maken ons tot één van de beste cafetaria’s van de regio!

Het witte paard bestond al ver voor de oorlog, toen onder de naam ‘De viersprong”. Het had de functie van een hotel, met café.
Tijdens de tweede wereldoorlog is het pand door de geallieerde gebombardeerd, waar er mogelijk duitsers in het hotel zaten. Na de oorlog is het pand volledig hersteld, en heeft het de naam “Het witte paard” gekregen.

Vandaag de dag is Het Witte Paard voornamelijk een uitgaansgelegenheid voor de jongeren uit de wijde omtrek. De combinatie van een café, met een zeer uitvoerige keuken maakt ons zo geliefd bij velen.

Het cafetaria heeft een eetcafe waar men rustig kan zitten en een groot zijterras voor in de zomermaanden. U kunt hier genieten van het eten, maar natuurlijk merkt u hier ook de toegevoegde waarde van het café. Zo kunt u bij uw maaltijd kiezen uit een wijd assortiment speciaalbieren, frisdrank en wijn!

 

bier